Tu la ce iti folosesti laptop-ul?

Atunci cand esti in pragul deciziei de a cumpara un laptop, trebuie sa fii foarte atent la detaliile mici si sa te gandesti aplicat la ce o sa folosesti acel computer si pentru cat timp ai de gand sa il folosesti in urmatorii ani. Sunt foarte multe persoane care se pricep foarte bine la alegerea unui computer, in functiile de nevoile tale, iar aceste persoane si-au dat seama ca pot dezvolta un business din cunostintele lor. Pe langa site-urile de specialitate si diversitatea de magazine online care iti ofera consultanta in ceea ce priveste domeniul IT, sunt si persoane care iti pot oferi consultatiile de care tu ai nevoie si te indruma spre cel mai bun produs. Exista si posibilitatea ca acestia sa castige un comision de la o anumita firma si sa te indrume gresit, numai pentru comisionul lor.

Haideti sa punctam, pe scurt, 3 tipuri de laptopuri, fara sa dam numele firmelor:

  • Laptop-urile folosite la scris

Pentru bloggeri, ziaristi sau publisheri, laptopul de pe care acestia lucreaza nu conteaza foarte mult. Ei pun mai mult accent pe tastatura pe care tasteaza si soft-ul folosit atunci cand ei scriu. Specificatiile laptop-ului nu trebuie sa fie printre cele mai performante, pentru ca orice laptop iti poate permite sa scrii. Important la aceste tipuri de laptopuri este autonomia pentru ca o astfel de persoana va fi mereu pe drumuri si a avea nevoie sa-l foloseasca oricand.

  • Laptop-urile pentru gameri

Aici lucrurile stau mai diferit pentru ca jocurile video au cerinte foarte mari, iar procesorul trebuie sa fie cat mai apropiat de ultima generatie, memoria RAM la fel, iar placa video trebuie sa fie una foarte mare si puternica. Jocurile video lansate in ultima vreme se apropie cat mai mult de realitate, iar jucatorii profesionisti au tot timpul niste „nave” de laptopuri care pot fi cu mult peste orice workstation.

  • Laptop-urile folosite de orice persoana

Persoanele care au nevoie de un laptop doar pentru a naviga pe internet si de a folosi retelele de socializare nu au nevoie de varfurile de gama, ci de un laptop mediu, la un pret de bun simt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *