Istoria jocurilor

As vrea sa discut putin despre Istoria Jocurilor si despre jocuri in general.

Este bine sa ne jucam?

Raspunsurile ar fi impartite intre mai multe tipuri de persoane, insa in mare parte este bine sa ne jucam. Jucandu-ne ne destindem creierul si invatam lucruri noi, de asemenea ne putem relaxa foarte bine jucand cate un joc nou.

Jocurile de azi si jocurile vechi

Stim cu totii ca jocurile vechi ne-au marcat copilaria si le jucam cu drag ori de cate ori avem ocazia. Acele jocuri vechi precum Age of Empires, Need For Speed 2, Fifa 98 care se putea juca in doi, unul din tastatura si altul din mouse, Worms World Party si bineinteles Mortal Kombat 4, dar ar fi mult mai multe jocuri care ne-au marcat copilariile. Pe acea vreme majoritatea dintre noi nu aveau acces la internet, abia capatasem un calculator si jocurile erau mai putine, dar eram fericiti si aveam ce sa jucam, in schimb, jocurile de astazi sunt foarte multe si nu stii ce sa mai joci. Jocurile din ziua de astazi sunt destul de violente si realiste, astfel ele provoaca o dependenta foarte mare si nu mai distigi realitatea de mediul virtual.

Jocul care nu a murit niciodata

Singurul joc care sa jucat se joca si se va juca in exces, jocul care nu se termina niciodata, jocul care te face sa te simti bine, cel putin din punctul meu de vedere a fost, este si va fii Counter Strike 1.6! Acest joc este cel mai jucat joc din lume, avand peste 60% din gammeri ca jucatori. Jocul Counter Strike 1.6 este si foarte accesibil pe STEAM, pretul lui fiind undeva intre 5 si 10 euro, depinde de registerul de unde-ti furnizezi licenta. Prin urmare, Counter Strike ramane unul dintre cele mai jucate jocuri din toate timpurile, si va fi detronat foarte greu, probabil ca niciodata.

Jocurile care provoaca dependeta

Sunt destul de multe jocuri care provoaca dependenta, dar cele mai dependente jocuri sunt cele online, cele la care trebuie sa joci un timp foarte mare si sa devii cat mai bun. Exemple de astfel de jocuri ar fi: Metin 2 si GTA SA:MP. In urma cu ceva ani, era la moda LineAge II, acum nu stiu cati dintre fostii jucatori de L2 mai joaca acest joc.

Asa ca cele mai recomandate jocuri in momentul de fata ar fi cele online, jocurile facute in java si flash, astfel, ele nu provoaca dependeta, nu sunt foarte complicate si te relaxeaza complet, in schimb, jocurile de care am vorbit mai sus te tin mai mult stresat decat de-stresat. Va recomand cu caldura sa va jucati jocuri cu spiderman, eroul tuturor copiilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *