Despre cărți

Știți voi, eu nu am avut niciodată o impresie bună despre cărți și asta pentru că atunci când eram la școală, generală sau liceu nu-mi plăcea de nici o culoare să citesc, să învăț. În generală trebuia să învăț, să citesc pentru că eram nevoit, în schimb, în liceu, am considerat că nu trebuie să mai învăț sau să citesc ceva ce nu-mi place și nu-mi prezintă un real interes, decât cu sila mai bine lipsa.

Deci impresia proastă despre oferte de cărți am avut-o din liceu mai mult. Nu am crezut vreodată că o să-mi doresc să îmi cumpăr o carte doar pentru a o citii, însă situația s-a cam schimbat în urmă cu trei luni dacă nu mă înșel. Am descoperit diferite articole și blog-uri despre dezvoltare personală, am citit câteva zeci bune de articole și-mi prezenta un interes, mai ales că dezvoltarea personală și productivitatea merg mână în mână cu munca din online, deci să citești cărți de productivitate și dezvoltare personală și să mai lucrezi în online vor garata un succes mult mai mare în viața ta profesională.

Nu am citit nici o carte până la vârsta de 20 de ani și 6 luni! Și nu-mi este rușine să recunosc! Prima carte pe care am citit-o, și am citit-o în două sau trei zile pentru că mi-a plăcut extrem de mult și am învățat foarte multe lucruri prețioase a fost cartea “Începe Cu Ce Nu-Ţi Place” scrisă de Brian Tracy luată de pe 4fun. Cartea asta trebuie să o mai citesc odată, în vreo 10 ore cred că o termini, nu este foarte stufoasă sau greu de digerat, defapt nu ştiu de ce vorbesc eu de “greu de digerat” când asta e prima carte citită, iar în total am două citite. Ideea este că, în cartea “Începe Cu Ce Nu-Ţi Place”, Brian Tracy le spune scurt şi la obiect, asta-i o carte de productivitate foarte bună, pe care, desigur, o recomand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *