Copilaria – cea mai frumoasa perioada a vietii

Cea mai frumoasa perioada a vietii unui om este copilaria,iar acest lucru este o certitudine, nu incapa urme de indoieli si niciargumente solide care sa demonteze aceasta expresie devenita cliseu (din cauzafolosirii abuzive). Copilaria este lumea jocurilor, este cea mai veselaperioada a unei vietii si cea pe care nu numai ca o s-o tinem minte, dar o sasi o regretam atunci cand crestem si viata o sa devina mai complicata, cu maimulte probleme, griji si stres.

Copiii nu au grija zilei de maine, nu stiu ce inseamnastresul si nu vor fi niciodata macinati de grija banilor, de termene limita side obligatii pentru ca ei nu au asa ceva, ei au ca scop sa se joace si sainvete cat mai multe lucruri care le vor deveni mai mult sau mai putinfolositoare in viitor. O greseala sau un lucru bun (depinde cum analizamsituatia) este acela ca ii obligam sa credem ca totul va fi roz, ca viata esteusoara si ca viata din copilarie va fi la fel ca viata ca adult sau batran. De aici ei pot castiga o calitate – de a fi optimist, dar si de a suferi un socatunci cand vor da peste prima problema importanta care le va demonstra caviata este o lupta.
Cea mai frumoasa experienta din copilaria mea este mersul peo trotineta pliabila pentru copii pe care o plimbam toata ziua pe toatedrumurile si locurile in care parintii mei ma duceau. Trotineta mea erapliabila pentru ca ai mei nu doreau sa ocupe foarte mult spatiu, dar si pentrua fi usor de depozitat in masina tatalui atunci cand mergeam la mare, ori invreun alt loc de vacanta, dar si in vizite la alti membrii ai familiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *