De ce joaca lumea la pariuri?

“De ce joaca lumea la pariuri?”, o intrebare pe care multi dintre noi si-o pun. Pai in primul rand ar fi motivul ca jucatorii de pariuri doresc sa isi sporeasca veniturile lunare printr-un castig sau mai multe la pariuri. Un alt motiv ar putea fi acela ca joaca din placere sume mici pe mai multe meciuri si daca au noroc sa castige este foarte bine, daca nu, asta este, mai joaca si alta data.

Din punctul meu de vedere cel mai bine este sa joci o suma mai mare de bani pe cateva meciuri, nu foarte multe, pentru a nu avea surprize neplacute deoarece daca sunt prea multe meciuri sunt sanse mai mari de pierdere al biletului pentru ca orice este posibil in sport iar o rasturnare de situatie este posibila oricand. Uneori joc si eu o suma mica de bani pe 10-12 meciuri iar daca am norocul sa castig pe acel bilet il numesc “bilet sansa” deoarece am o sansa de a castiga o suma mai mare de bani cu o suma mica pariata, iar daca pierd nu imi pare rau deoarece am pierdut o suma mica de bani.

Pentru o eficienta mai mare selectez toate meciurile bune din ziua respective pe care as paria, iar dupa aceea le selectez doar pe cele care ma intereseaza in special, acel bilet fiind biletul zilei. Lumea pariaza de obicei pe fotbal deoarece este cel mai cunoscut sport si unul printre cele mai favorite sporturi din lume. Dar cine se pricepe pariaza si pe tenis, handbal, baschet sau chiar volei sau snooker.

Pentru cei care nu stiu ce este snooker-ul, este un fel de billiard, dar mai complex, compus din bile rosii si colorate. Dar oricum ar fi sportul preferat de pariori este fotbalul.

Voi cum pariati? Pe ce pariati?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *