Ce jocuri te relaxează?

Acum ceva timp eram în căutarea unor soluţii pentru relaxare şi eliminarea stresului acumulate la locul meu de muncă. Am încercat plimbările prin parc, ieşirile în oraş, socializarea cu persoane dragi mie, însă nici una nu a avut un efect la fel de intens ca cel al ”terapiei” prin jocuri video. Am căutat mereu sa joc ceva care să-mi capteze atenţia si să-mi solicite reflexele dar tot odată să nu fie ceva violent sau competitiv pentru a nu mă enerva.

Am început să caut Jocuri cu Camioane deoarece în urma orelor petrecute jucându-mă am ajuns la concluzia că acestea sunt cele mai eficiente pentru ceea ce-mi trebuie mie. Mă ajută să mă exteriorizez cel mai bine şi să uit pentru moment de toate grijile pe care mi le faceam din cauza naturii jobului.

Nu prea eram fan infocat al jocurilor video, înainte, decât să mă joc preferam să mai lucrez ceva în plus în speranţa că voi avea cândva bani suficienţi ca să-mi împlinesc toate visele. Asta până aproape am clacat din cauza stresului şi oboselii acumulate şi am hotărât că aşa nu se mai poate şi că trebuie neaparat să găsesc metode de eliminare a acestora. Eram la un pas să apelez la serviciile ”miraculoase” ale diverselor cabinete care promit că ieşi cel mai relaxat om din lume dupa serviciile lor bineînteles în schimbul a câtorva sute de lei cheltuiţi de cele mai multe ori inutil.

Am recomandat metoda cu jocurile şi copiilor, însă nu în exces şi nu jocuri violente mai ales dacă sunt la vârsta la care îşi formează caracterul şi personalitatea fiindcă există posibilitatea ca lucrurile văzute în jocuri video să îl poată influenţa negativ şi nu vrem să avem viitori criminali printre noi.

One thought on “Ce jocuri te relaxează?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *