Foarte mult sport

De cand ma stiu, niciodata nu am fost slab, mereu am avut si am cateva kilograme in plus, cel putin asa le vad eu. Poate ca este o chestie de familie, dar de cand m-am nascut, nu am aratat niciodata mai bine ca acum. Nu ma opresc doar aici, vreau ca in cateva luni sa scap de burta de tot si sa arat cum imi doresc.

Sportul este mai usor pentru mine decat o promovare online, chiar daca ma pricep putin si la asta.

Tot de cand ma stiu joc si fotbal. Este sportul pe care-l iubesc cel mai mult. Imi place cel mai mult si il joc de fiecare data cand am ocazia, iar ocazia se iveste destul de des. Fotbalul ma relaxeaza, uneori ma face sa scap de nervi si de tensiune si alteori ma face sa devin agresiv pentru ca pierd, cel putin asa era inainte, acum imi place sa cred ca am invatat sa pierd, un fel de promovare site esuata.

De putin timp m-am apucat si de sala, un fel de promovare web in online, nu stiu daca este cea mai buna paralela, dar sala este extrem de buna pentru cineva aflat in situatia mea. Eu vreau sa slabesc si sa pun masa musculara, pe langa sala mai joc si sportul care am spus ca-l iubesc, fotbalul. Prin urmare, ma consider o persoana foarte activa. Practic sportul mai mult de 3 ore pe zi, iar in cursul saptamanii se mai adauga si naveta, merg cam 2 km pe jos, asta pe langa fotbal si sala.

Mie imi place, inainte era obositor dar m-am invatat, febra musculara este ceva normal pentru mine, dar fac toate astea pentru a arata bine. Sunt foarte increzator in mine ca o sa ajung la forma la care mi-am dorit mereu. Nu vreau sa am neaparat six pack, doar vreau sa ma simt bine in pielea mea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *