Despre Fifa 2007

Consider că jocul Fifa 2007 este un joc foarte reușit a celor de la EA Sports. Știu că au apărut foarte multe jocuri bune peste acest joc, dar eu am rămas puțin mai comunist, am rămas la vremurile mai vechi, m-am îndrăgostit de acest joc încă din anul de când am calculatorul și anul în care acest joc a fost lansat, nu poate fi greu de ghicit că Fifa 2007 a fost lansată în 2007, este logic. Dacă este pură întâmplare că am calculator din același an cu jocul meu preferat sau nu, nu-mi pot da seama.

Mie îmi place foarte mult să joc acest joc cu prietenii, online. Nu joc cu nici un fel de program, nu folosesc din GameRanger, nici Hamaki pentru a face legătură între mine și prietenii mei, ci folosim vechea metodă, prin ip direct. Ne dăm ip-urile unul altuia și după vorbim ori la telefon, ori la skype când să dăm connect, respectiv host.

Au fost perioade în care nu am avut internet și tot ceea ce făceam la calculator este să joc Fifa, să creez echipe, să creez fotbaliști sau doar să aduc o echipă în fruntea clasamentului. La început îmi plăcea să fac performanță cu echipele mici din ligile secunde, le promovam, făceam transferuri și făceam din ele cele mai bune echipe, cu toate că în realitate acest lucru este foarte greu de făcut.

Acest joc este singurul de pe calculatorul meu și va rămâne mereu acolo, nu o să renunț niciodată la el pentru simplul fapt că-l ador și că mă relaxează.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *