Beneficii ale sportului

Toată lumea recomandă să facem sport. Sunt foarte multe reclame la TV care spun să ne mișcăm cel puțin 30 de minute în fiecare zi, când mergem la medic ne spune să facem mișcare cât mai mult, prietenii ne spun să ne mișcăm cât mai mult, părinții la fel, profesorii la fel, de ce oare toată lumea are ceva cu sportul?
Eu ador să fac sport, îmi place foarte mult să alerg și să mă mișc în aer liber și o să încerc în acest articol să scriu câteva beneficii ale sportului asupra organismului. Îmi place foarte mult să practic martial arts school pickering.
  • Ne îmbunătățește starea
Atunci când suntem nervoși sau supărați, nu trebuie să ne răzbunăm pe nimeni, nu trebuie să ne certăm cu nimeni, trebuie doar să ne facem timp pentru a ne mișca, câteva minute de mișcare fac minuni în astfel de situații. Explicația? Exercițiile fizice stimulează o serie de nervi, astfel devenim o altă persoană și scăpăm de neplăcerile pe care ni le putem face singuri din cauza nervilor.
  • Slăbim
Prin exerciții fizice ardem calorii. Dacă ardem calorii dăm kilograme jos. Dacă dăm kilograme jos arătăm mai bine. Dacă arătăm mai bine suntem mai încrezători în noi și asta o să ne ajute în foarte multe situații, iar lista poate continua.
Asta nu înseamnă că trebuie să faci sport doar dacă ai câteva kilograme în plus. Sportul este făcut pentru oricine, el ne face mai buni.
  • Întărim mușchii
Prin exerciții fizice regulate o să obținem o masă musculară impresionantă. Dacă vrei să arăți ca starurile tale favorite din filme, acei musculoși și fortosi, trebuie să ne mișcăm cât mai mult, să ne antrenăm mușchi, astfel îi dezvoltăm.
  • Ne distrăm
Sportul în echipă poate fi extrem de amuzant și distractiv. Ori că jucăm cu prietenii un anumit joc ce implică cât mai multă mișcare sau ne jucăm cu copii mici, vor apărea foarte multe situații amuzante de care o să-ți aduci aminte.
Deci, dacă vrei să arăți cât mai bine din toate punctele de vedere, atât fizic, cât și psihic, treci la sport. Un abonament la sală ne-ar ajută să ne obișnuim cu ideea că trebuie să ne mișcăm, când știi că ai plătit pentru a face sport, devii mai responsabil și o să te miști doar pentru că ai investit în asta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *