Bebelusii si jucariile

Culori, sunete, fete noi, forme si obiecte, toate acesta pot descrie universul oricarui bebelus ce descopera zi de zi noi secrete ale lumii inconjuratoare.

Parintii isi doresc tot ce e mai bun pentru copilul lor, asa ca aleg pentru bebelusii sub un an inca din primele luni de viata tot felul de jucarii de care cei mici se pot bucura si cu care pot crea legaturi speciale.

De exemplu, jucariile interactive sunt ideale pentru bebelusii sub un an.

Acest tip de jucarii contribuie la dezvoltarea perceptiei senzoriale si auditorii a copilului si unele dintre ele chiar si la dezvoltarea functiilor motrice. Jucaria le va capta atentia imediat si va fi printre preferatele lor pentru mult de timp de acum incolo. Diferitele butoane cu care este prevazuta o astfel de jucarie, pot fi usor apasate de cel mic si nu sunt periculoase. Jucariile de acest gen, sunt confectionate din materiale sigure si nu contin piese mici ce ar putea afecta siguranta sau chiar sanatatea copilului.

Pentru bebelusii sub an industria jucariilor a capatat o dezvoltare din ce in ce mai semificativa in ultimii ani. Daca la inceput existau doar cateva optiuni, acum atat cei mici cat si cei mai mari, se pot bucura de o multime de jucarii pentru toate gusturile.

Vremurile in care mingea era doar o simpla minge, sunt de mult apuse. Exista acum mingi colorate si haioase cu activitati incorporate, de care cel mic sigur nu se va plictisi. Chiar daca este inca prea mic sa invete formele si culorile, numerele sau chiar sa citeasca ceasul, o astfel de jucarie este perfecta pentru dezvoltarea atentiei si coordonarii miscarii bebelusului.

Chiar si pentru bebelusii sub un an, exista acum o serie de multe jucarii axate pe dezvoltarea acestora. Jucariile se bucura astfel de o atentie si de un grad de achizitionare mult mai mare.

2 thoughts on “Bebelusii si jucariile

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *